Automotive interiør og eksteriør utfører Usberk design for lette nyttekjøretøyer.

OM OSS

Usberk Auto designer og utfører innvendig og utvendig utforming på lette kommersielle kjøretøy. Vi designer kjøretøyet etter deres ønske, med utvendig tilbehør som automatisk front- og sidedør, trapper, dype side- og bakbagasjerom, pansere, støtfangere og skjørt, og med invendig tilbehør som speiallagde seter, kjøleskap, tv, bord, og mahogni interiør. Forvent å få den beste kombinasjonen av komfort, teknologi, kvalitet, romslighet og sikkerhet i våre utforminger.

Komfort

Vi sørger for best mulig komfort i våre utforminger av kjøretøy ved å bruke den nyeste teknologien og håndverk av beste kvalitet. Vi bestreber etter å muliggjøre maksimal komfort og behag for både sjåfør og passasjerer.

Kvalitet

Vi har som mål å sørge for at våre kunder forsetter også etter mange år å oppleve sitt kjøretøy som på første dag. Vi oppnår dette ved å bruke produkter som matcher internajsonale kvalitettsstandarder.

Tillit

Det er helt grunnleggende for oss å etablere lanvarige relasjoner med våre kunder. Derfor yter vi vårt beste til å basere våre relasjoner med kundene våre på tillitt.

automotive

5 års garanti på minibuss

Vi innfører nå 5 års garanti på alle våre minibusser og minibusspåbygg

scroll up