DU DRØMMER, VI DESIGNER!

Maxi Taxi

OM PERSONALTRANSPORT

Våre minibusser er designet til å romme en såfør og maksimalt 16 passasjerer. Minibussene har flat bunn og kan for eksempel utformes til å ha 4 komfortable seter. På denne måten kan det skapes rom for rullestol for funksjonshemmede som løftes opp og ned av heis og sikres med egne sikkerthelsbelter. I tillegg til praktiske og ergonomiske løsninger innebærer våre maksitaksi-utforminger meget stor grad av komfort. Vi tilbyr en stor mengde innvendig og utvendig tilbehør som dere kan velge mellom.

Turbuss

OM TURBUSS

Vi designer våre turbusser med plass til 10-20 passasjarer med korridor mellom setene og dyp bakbagasje. Det er mulig å utvide med sidebagasjerom for å gjøre kjøretøyet mer brukbart. Avhengig av deres ønsker og bruksformålet for kjøretøyet, designer vi og utformer interiøret, for eksempel med seter som ser mot hverandre og med speisiallaget bord, for å skape best mulig komfort for også lange reiser. Innvendig tilbehør som tv, strømkontakter og kjøleskap vil øke reisegelden betraktelig. Vi tilbyr en stor mengde innvendig og utvendig tilbehør som dere kan velge mellom.

VIP BUSS

OM VIP BUSS

Det vil definitivt bli en hyggelig opplevelse for dere å reise i våre spesialdesignede kjøretøy, utstyrt med den nyeste teknologien, hvor dere vil føle dere hjemme. I våre spesialdesignede kjøretøy for 9-12 passasjerer, kan dere gjøre alt dere vil ved å koble på mobil, nettbrett, og bruke konsolen plassert i kjøretøyet for å se film på 32" TV eller følge med på veien. Om dere ønsker å ta en blund, kan 3-seteren bak i kjøretøy omformes til en seng bare ved ett tastetrykk. Om dere er slitne, kan setene sørge for en god massaje. Dere kan nyte frukt eller ett glass fra kjøleskap mens setene varmer dere og mens dere nyter utsikten til det snøfulle landskapet. Dere kan by på en kvailitetsfest med det moderne musikksystemet tilgjengelig i kjøretøyet. Med vår VIP design, kan dere by den beste tjenesten til deres kunder. Dere vil finne mer enn dere kan drømme i våre VIP kjøretøy.

scroll up